fredag den 14. september 2012

Første møde

Har haft og har en del problemer med at føre den nye hun (Bulgur) sammen med mine 2. andre Sugar Gliders, da min hun Trinity ikke vil acceptere hende. Jeg starter derfor baglæns og har introduceret min egen lille unge, for den nye hun først. Det går jo meget godt. 


10 kommentarer:

  1. Hej jeg har fået interesse for sugar gliders, men jeg kan ikke finde nogen der sælger på nettet. Tænkte på om du evt. kender et sted man kan købe dem? :)

    SvarSlet
  2. Hej Anders.

    Jeg har lige d.d. sat min hun-glider unge til salg. Derudover ved jeg, hvorhenne du kan købe en han-glider unge som er 1 uge yngre end min.

    Du er velkommen til at ringe til mig på tlf. 22132247.

    Min hun står til 2.000 og han-ungen som jeg kan formidle dig til koster 1.500.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anders. Der kommer et par op og ser på min hun-unge i dag. Jeg giver besked, hvis hun stadig er til salg efter i aften.

      Slet
  3. Hvor kan man købe, alt deres kosttilskuds mad henne. Bare i normale dyrehandler eller. :)

    SvarSlet
  4. Ved kost-tilskudsmad tænker jeg, at du mener vitamintilskud og kalk? - Jeg har købt kalktilskuddet fra USA inde på sugargliderstore.com.

    Hvis du tænker i retning af deres nektar, har jeg købt dette i bonnie dyrehandel - de ligger rundt omkring i DK. Ring til dem inden, du tager derhen - de skal ofte bestille det hjem først ;)

    SvarSlet
  5. Tak, så fandt man da ud af det :D

    SvarSlet
  6. Forresten :) kan de godt tåle rent honning, æblemos osv. ;)

    SvarSlet
  7. Det var så lidt. De kan sagtens tåle honning selvom, der er begyndt at dukke indlæg op rundt omkring om, at de ikke kan. Jeg har hørt nogle sammenligninger med, at de ikke kan tåle honning, da de har maver ligesom spædbørn. Det er selvfølgelig helt forkert, da det anbefales, at du giver dem honning regelmæssigt. Mine får deres honning igennem BML-blandingen. Opskriften finder du på min blog og ellers kan du bare google den. Ellers har denne hjemmeside en "foderplan": http://www.sugar-gliders.com/sugar-glider-diet.htm . Jeg følger ikke hjemmesiden foderplan slavisk men bruger den som protein-vejledning til melorme, græshopper mv. samt til, hvad ungen kan tåle fra de er små.

    SvarSlet
  8. Siger mange tak, for alle svarene ;)

    SvarSlet