lørdag den 8. december 2012




2 kommentarer:

  1. Hej!

    Jeg kender en der har en sugar glider, og han er lidt underlig. Fordi;

    Han er ligesom stiv i det, gul, hans hale er stiv og virker ikke, han hænger hele tiden fast med sine klør, men de er ikke for lange eller noget, hans membran er ligesom for lille, for han kan ikke svæve, og så når han går på fx. et bord, så er det meget stift.. Han kan ikke gøre hans mage drægtig, men det er nok også meget godt!

    Personen købte ham og hans mage af en dyrehandler, som købte dem hjem til hende, fra en opdrætter, som hun ikke må få navnet af.

    hun har ringet til dem, og hørt hvad dælen det er for noget, og de ville ringe tilbage. Men nu er det så lige et år siden snart..

    Han virker ikke syg så man skulle tage til dyrlægen, det er bare vildt underligt, at han er sådan..

    Kan du evt. skrive til mig på duddiepistol@hotmail.com, hvis du har en idé om hvad dælen der kan være med ham. Måske er det noget der sker for mange gliders. Vi har prøvet at google det, men der kommer ikke så meget vi kan bruge.

    SvarSlet
  2. Hej Anonym.

    Der kan vaere mange aarsager til, at han er gul idet - det kan vaere deciderede sygdomme eller netop fordi han er en han-glider og overmarkere sig selv og sin hun.. Du maa hellere kontakte: Frihedens Dyreklinik v/ Dyrlæge Dan Herlev Jørgensen, Hvidovrevej 253A, 2650 Hvidovre. tlf. 36784707 - telefontid bedst mellem 8-9. Han har behandlet mine dyr og han blev anbefalet af Zoozity til netop Sugar Gliders.

    Ellers - ved generelle spoergsmaal saa gaa ind paa FB og meld dig ind i Sugar Gliders gruppen. Der kan du faa svar paa naesten alle spoergsmaal, da en stor del af medlemmerne er fra U.S.A., hvor de har masser af info om Sugar Gliders, som er utrolig populaere derovre. Derudover er der medlemmer af gruppen, som er dyrlaeger. Jeg vil anbefale gruppen..

    Men hvis du fornemmer der er noget galt med din vens gliders saa gaa til Dyrlaegen!




    SvarSlet